Apa lesz a TV2 egykori gyereksztárja

Vágólapra másolva!
Berki Artúr és párja közös képpel tudatták, hogy hamarosan szülők lesznek.
Vágólapra másolva!

Berki Artúr szerepelt Az ének iskolájában, a TV2 népszerű műsora után pedig A Dalban is láthatták már a nézők. A fiatal tehetség élete most újabb izgalmas fordulatot vesz, ugyanis apa lesz. A kisbaba érkezését egy, a párjával közös képpel tudatta a világgal.

"Nagyon boldog 3. évfordulót nekünk szerelmem! Tudod jól, mennyire szeretlek téged! 

Csak annyit szeretnék mondani, hogy köszönöm, köszönök neked mindent! Hálás vagyok Istennek, hogy valóra váltotta a legnagyobb álmunkat és bővül a kis családunk. 

Hamarosan hárman leszünk erőben, egészségben és boldogságban! Nagyon szeretlek!" - írta a vallomást az énekes, aki az ultrahang-képeket is megmutatta.

Egyelőre nem árultak el többet a babáról, de a gratulációkat sorra fogadják a kép mellett a Instagramon.

Babát vár Patai Anna, a Megasztár gyereksztárja is

Márciusban jelentette be, hogy első gyermekét hordja a szíve alatt Patai Anna énekes, rádiós műsorvezető. Férjével a gimnáziumban találtak egymásra, és korán eldöntötték: fiatalon szeretnének szülővé válni

Mint kiderült, a babát nagyjából november óta tervezték, az énekesnő nagyon vágyott az anyaságra.

Vagány, fiatalos szülők leszünk, mert szerintem azért nem aggódjuk túl a dolgot.

Hála istennek a családtól, közeli ismerősöktől rengeteg tanácsot kapunk azzal kapcsolatban, hogy mit hogyan kellene, ők hogyan csinálták és nekik mi vált be" – magyarázta Patai Anna. 

A Ridikül vendégeként A Dal 2024-ben is versenyző énekesnő elmondta, szeretné, ha a baba édesapja végig mellette lenne a szülésnél.

Az első babájával várandós Patai Anna tavaly házasodott össze gimnáziumi szerelmével, és mindketten egyetértettek abban, fiatalon szeretnének szülővé válni. 

Már korábban is ismertük egymást, de nyolc éve találtunk egymásra a gimnáziumban. Az első pillanatban egymásra hangolódtunk.

Mindketten céltudatosak vagyunk, és az is tudatos döntés volt részünkről, hogy fiatalon váljunk szülővé. Mindkettőnk családjában sok pozitív példát tapasztaltunk, és úgy gondoljuk, egy gyermek érkezése igazi áldás, amelyet mielőbb szerettük volna mi is átélni” – fogalmazott.